Microsoft biedt veel certificaten die het leren gemakkelijker maken.

Er zijn veel certificaten die u van Microsoft kunt krijgen als u een cursus wilt volgen over een van hun producten. Sommige cursussen geven je alleen een certificaat voor het volgen van de cursus en andere geven je een certificaat en een online badge van LinkedIn. Er zijn veel voordelen aan het behalen van een certificaat van Microsoft, vooral een met een online badge van LinkedIn, omdat het je kennis van het onderwerp bewijst.

Voordelen Microsoft certificaten halen

Er zijn veel voordelen aan het behalen van een certificaat in Microsoft Office-programma’s. Ten eerste vergroot het je kansen op een baan. Het vertelt werkgevers dat je ervaring hebt met hun software, iets waar ze naar op zoek zijn. Met certificaten kunnen studenten ook banen nastreven waarvoor geavanceerde kennis van Microsoft Office-producten vereist is, zonder dat ze zich fulltime hoeven te engageren voor een programma of bootcamp op de campus.

Een certificaat in Microsoft Office-programma’s kan mensen helpen een betere kans te krijgen om hun carriĆØredoelen en ambities waar te maken.

Hoe certificaten halen?

Onze experts hebben een manier gevonden om microsoft-certificaten te krijgen door een van deze stappen te volgen:

1. Volg een cursus en slaag voor de examens

2. Doe het examen en slaag ervoor met een A-cijfer

3. Oefen met studiemateriaal

4. Certificering aanvragen en examens op aanvraag afleggen

5. Werken als Microsoft Certified Integrator (MCITP)

6. Werk als een door Microsoft gecertificeerde technicus (MCTS)

Vaak is het handig om dan een training te volgen op het gebied van de cursus. Dit kan bijvoorbeeld een training voor Word zijn.

Voor andere trainingen kunt u terecht bij Westhaghe. Klik hier voor meer informatie!

Next post Wat zijn de voor- en nadelen van Excel?