MCITP certificering en training

Voordat u in de gelegenheid bent om op te mogen gaan voor uw MCITP certificaat is de voorkennis in MCSA een vereiste. Deze vereisten staan in elke certificeringstraject voor de te volgen modules. Een MCITP certificering toont aan over welke technische en professionele vaardigheden iemand beschikt.

Het gaat hierbij dus niet alleen om de technische kennis van een Microsoft oplossing, maar om een breder kennisgebied.

Een MCITP is in staat een bepaalde rol te vervullen in relatie tot een specifieke oplossing en gerelateerde Microsoft producten. Voor u hebben wij de MCSE certificering op een rijtje gezet met de bijbehorende exameneisen en de aanbevolen trainingen.

MCITP voor Office 365

De voorkennis voor deze MCITP examen is het volledig afronden van het MCTS certificaat

Naast het examen bieden wij ook voorbereidende trainingen. In deze training leert u de volgende componenten van office 365 effectiever in te zetten voor uw organisatie: SharePoint online, Outlook, Exchange, Office, Lync en webapps.

TitelTraining Examen
 • Managing Office 365 Identities and Requirements
 • 20346A70-346
 • Enabling Office 365 Services
 • 10968B70-347

  Bij het behalen van deze examens behaald u het Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365 certificaat.


  Heeft u ambitie om uw MCITP certificaat te behalen door één van de bovenstaande modules te trainen of wilt u advies welke MCITP training / examen voor u het best passend is dan kunt u hierover bellen met onze opleidingsadviseurs op 020-3080466 of u mailt uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  Terug naar vorige pagina

  Please publish modules in offcanvas position.